Rush Hour Shift - Csúcsforgalom

Rövid leírás

Kétszemélyes logikai játék, mely a hétköznapokból már jól megszokott csúcsforgalomba és közlekedési dugóba kalauzol minket.

A rendelések feldolgozása augusztus 21-24 között szünetel!

Biztonságos és megbízható online fizetési lehetőségek

Rush Hour Shift - A Thinkfun legnépszerűbb játéka visszatér, ezúttal kétszemélyes verzióval! A cél, hogy elsőként juss át a szemközti oldalra a saját versenyautóddal, de ez garantáltan nem lesz egyszerű! Mindkét játékos négy kártyával kezd, melyek kijátszásával tudnak előre vagy hátra haladni, eltávolítani az útból a többi autót, az ellenfél útjába tolni őket, vagy akár a három részre szabdalt pályát is mozgathatják a csúszkák mentén. Kanyarodni és akadályokat átugrani ezúttal is tilos, marad tehát a taktikázás. A Rush Hour Shift - merőben új kihívás egy régi nagy kedvenctől!

Szabadulj ki elsőként a dugóból, mozgasd a keresztező autókat, és számíts arra, hogy a cél előtt az ellenfeled átvághatja a számításaidat! A Rush Hour Shift a Csúcsforgalom (Rush Hour) társasjáték kétszemélyes változata. A játék célja azonos az eredetivel: mielőbb kijutni a csúcsforgalomból anélkül, hogy a járműveket felemelnétek vagy kiszednétek a pályáról. A Shift változatban azonban már nem csupán az autókat, de magát a pályát is tudjátok mozgatni! Az alaphelyzetet a játékleírásban található állások szerint helyezzétek el, majd a kiosztott lapok alapján megkezdődhet a tologatás. A különböző lapok különböző akciókra nyújtanak lehetőséget, így a játékosoknak már azzal is számolniuk kell, hogy melyik döntés éri meg jobban: a saját autó előrejuttatása vagy épp az ellenfél megakadályozása az előrehaladásban. Ebben a formában ráadásul már a pálya egyes részei is mozgathatók, ezzel akár teljesen megváltoztathatjuk a játék állását. A Rush Hour Shift nagyszerű szórakozást jelent testvéreknek, barátoknak, családtagoknak, könnyen hordozható, továbbá nagyszerűen fejleszti a logikai készséget és a térlátást.

Játék tartalma: 12 járművet, 2 saját autót, a háromrészes pályát, feladványlapok

Játékosok száma: 2-2

Ajánlott életkor: 8-99 év

További információ
SKU THI34317
Korosztály 8+ év
Kinek ajánljuk: Fiúknak és Lányoknak
Gyártó Think Fun
0
Rating:
% of 100
Write Your Own Review
You're reviewing:Rush Hour Shift - Csúcsforgalom
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!